Servicii CONTENT WRITING (creare conținut text)

Ofer servicii content writing / creare conținut text pentru orice tip de blog de companie ori sub formă de advertoriale postate pe blogurile din rețeaua proprie, comunicate de presă,  articole analitice pentru afiliere Amazon (engleză) și multe altele. Sunt capabil să scriu oricât și despre absolut orice. Nu am o problemă în a redacta 10 articole diferite pe același subiect ori pentru același client/produs/serviciu. Pot colabora atât cu companii SEO cât și cu clienți obișnuiți, ce au nevoie de un volum mai mic de articole. Tratez toți clienții cu aceeași importanță indiferent de volumul de muncă. Menționez că ofer servicii content writing de peste 8 ani și am peste 20.000 de articole publicate în prezent.

Prețuri servicii content writing  – advertoriale

100 LEI/ARTICOL – NIȘE COMERCIALE – redactare articole pentru magazine online, bloguri companii comerciale, newslettere, etc.

150 LEI/ARTICOL – DOMENIUL TEHNIC – redactare advertoriale medicale, juridice, bloguri tehnice ce necesită documentare sporită.

200 LEI/ARTICOL – VIDEOCHAT/EROTIC – redactare advertoriale companii videochat, masaj erotic, sex shop, escorte, site-uri pentru adulți.

270 LEI/ARTICOL – LIMBA ENGLEZĂ – orice fel de articol scris de mine în limba engleză, indiferent de nișă/domeniu.

Servicii content writing Alex Ciocan –  ce primești dacă alegi să lucrezi cu mine

  • Articolele au o dimensiune cuprinsă între 600-800 de cuvinte
  • Conținutul este 100% original și de calitate superioară
  • Conținutul textelor este orientat către client
  • Se oferă factură fiscală pentru orice articol scris
  • Plata se face după validarea finală a articolelor de către client
  • Se respectă cu sfințenie deadline-ul acordat, fără întârzieri
  • Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Așadar, dacă ai nevoie de servicii content writing și crezi că sunt persoana potrivită pentru o eventuală colaborare, nu ezita să mă contactezi la numărul de telefon afișat pe site, ori prin intermediul formularului de contact pe care-l vei găsi în meniul site-ului.