Cine Sunt? Alex Ciocan – Freelancer Redactare Articole

freelancer redactare articole

Mă numesc Alex Ciocan, am 34 de ani și sunt din Drobeta Turnu Severin. Sunt freelancer redactare articole în sfera publicității online (content writing) de mai bine de 8 ani la un nivel profesional. În această perioadă m-am ocupat în principal de advertoriale pe care fie le-am publicat pe site-urile mele personale, fie le-am livrat pe e-mail către diverse companii în urma unor colaborări 100% de succes.

În 2015 am făcut un PFA, CIOCAN G. ALEXANDRU PFA prin intermediul căruia am reușit să vând advertoriale către peste 100 de clienți. Momentan, dețin 15 site-uri pe care public advertoriale și pe care am adunat în acești 4 ani, peste 20.000 de articole scrise de mine personal.

Despre proiectul vandimaginatie.ro – cum am trecut de la freelancer redactare articole la content writing profesional

După 2 ani de experiență în acest domeniu al publicității online, în momentul în care am emis factura numărul 100 pe firmă, am pus bazele acestui proiect, vandimaginatie.ro cu scopul de a ajunge la și mai mulți clienți. Am lucrat cu cele mai mari companii SEO din România ca freelancer redactare articole în acest interval de timp (le puteți găsi pe pagina Portofoliu) dar și cu clienți mici pe care am reușit să-i mulțumesc cu calitatea advertorialelor oferite.

Proiectul vandimaginatie.ro este așadar o pagină de prezentare a activității mele în sfera publicității online (content writing – freelancer redactare articole) și un portal prin intermediul căruia noi clienți pot ajunge la mine mult mai simplu, mai rapid, și pot primi oferte pentru diversele lor proiecte în doar câteva minute.

Ce vând mai exact? Așa cum spune și numele site-ului, imaginație. Ca freelancer redactare articole, îmi vând imaginația, creativitatea celor care au nevoie de ea în sfera publicității online. Vând advertoriale, texte pentru promovare pe e-mail, Facebook, conținut pentru blogurile companiilor și magazinelor online, etc.

Găsiți răspuns la întrebarea „Ce vând mai exact” accesând pagina Servicii și Prețuri.