Redactare articole online | ADMINISTRARE BLOG COMPANIE

Serviciul administrare blog companie – redactare articole online este adresat companiilor care dețin și un blog pe lângă pagina de prezentare sau magazinul online. Pot să mă ocup de acest blog și să livrez pentru el articole de calitate superioară la un cost destul de convenabil. Sunt de părere că fiecare companie care dorește să vândă sau să furnizeze servicii prin intermediul online-ului ar trebui să dețină un blog și vom discuta în continuare despre avantajele acestui concept care începe să prindă și în România.

De ce companiile care au o prezență online ar trebui să dețină și un blog 

  1. Articolele postate pe blog pot ajuta clienții să facă alegerea potrivită. Nimic nu e mai enervant decât să-ți dorești un anumit produs/serviciu despre care nu cunoști oricum mare lucru și să observi că nu există suficiente detalii legate de el în acel magazin, detalii care să te ajute pe tine ca și client să ai certitudinea că dacă vei cumpăra, vei face alegerea potrivită. E destul de aiurea să cumperi un produs despre care nu ai certitudinea că este exact ceea ce ai tu nevoie. Aici intervine blogul companiei, unde un blogger se poate ocupa de redactare articole online foarte detaliate legate de produsele/serviciile vândute prin intermediul magazinului. Aceste articole postate pe blogul companiei vor reuși să-ți aducă niște clienți mai fericiți și mai puține retururi.
  2. Articolele postate pe blog te pot ajuta să vinzi mai mult. O descriere amănunțită a produselor pe blogul companiei poate ține clienții „în casă”, aceștia nu vor mai fi nevoiți să caute detalii suplimentare pe alte site-uri. Descrierile precare ale produselor /serviciilor nu fac altceva decât să gonească potențialii clienți către blogurile de afiliere, de unde evident că pleacă mai departe spre alte magazine. În plus, există posibilitatea ca în timp, să-ți vină clienți direct din blog, clienți care vor găsi pe Google articolele de tip recenzie dacă sunt optimizate SEO.
  3. Capeți încredere pe piață. E destul de dificil să capeți încredere în mediul online. Oamenii tind să acorde încredere magazinelor pe care le observă serioase, pe care le simt că-și dau interesul pentru a oferi detalii legate de produsele/serviciile vândute. Un blog de companie pe care un redactor articole online scrie sute de cuvinte în fiecare postare de prezentare al produselor/serviciilor, poate fi un vot de încredere pentru voi pentru că oamenii își doresc transparență totală. Clienții vor cumpăra de la voi doar dacă vor simți seriozitate. Dacă vor vedea niște descrieri precare la produsele din magazinul online, lipsa blogului, lipsa unei pagini de Facebook întreținute, nu vor avea încredere să cumpere.
  4. Reușești să creezi o legătură mai strânsă cu clienții, o clientelă pasivă. Trebuie să recunoaștem faptul că magazinele online au parte de trafic numai atunci când oamenii vor să cumpere un anume produs/serviciu și când, evident, se investește masiv în SEO/Adwords/Facebook Ads, etc. Blogul pe altă parte poate să adune un oarecare public fidel dacă este promovat cum trebuie, numit și clientelă pasivă, pe lângă vizitele aduse de linkurile articolelor de prezentare a produselor/serviciilor indexate în Google. Dacă ai pe cineva priceput care să se ocupe de redactare articole online pentru acel blog, o să ai cu siguranță mai mulți clienți veniți din blog.
  5. Blogul este un loc excelent pentru anunțuri oficiale. În străinătate, toate companiile care se ocupă cu comerț online și nu numai dețin un blog pe care fac anunțuri oficiale, pe care țin concursuri, prezintă oferte speciale și așa mai departe. Va fi un trend crescător pentru acest concept și în România pe măsură ce ne vom apropia tot mai mult de mentalitate occidentală și de modul occidentului de a face comerț online.

Prețuri serviciu administrare blog companie

100 LEI/ARTICOL – NIȘE COMERCIALE –  redactare articole online pentru online, bloguri companii comerciale, newslettere, etc.

150 LEI/ARTICOL – DOMENIUL TEHNIC – redactare articole online medicale, juridice, bloguri tehnice ce necesită documentare sporită.

200 LEI/ARTICOL – VIDEOCHAT/EROTIC – redactare articole online companii videochat, masaj erotic, sex shop, escorte, site-uri pentru adulți.

270 LEI/ARTICOL – LIMBA ENGLEZĂ – orice fel de articol scris de mine în limba engleză, indiferent de nișă/domeniu.

Fiecare client este liber să cumpere oricâte articole are nevoie pentru întreținerea blogului companiei. Recomandarea mea ar fi să existe un minim de 4-5 articole pe lună, adică măcar unul pe săptămână în cazul prestatorilor de servicii și minim 10 articole pe lună pentru magazinele online. De asemenea, la contractele semnate pe minim 6/12 luni, prețurile sunt negociabile.

Ce cuprinde serviciul administrare blog companie – redactare articole online

  • Articolele au minim 1000 de cuvinte, astfel încât să prezinte cât mai bine clar produsele/serviciile oferite.
  • Conținutul este 100% original, de calitate și orientat către conceptul de vânzare
  • Se oferă factură fiscală eliberată în urma unui contract de colaborare
  • Temele pentru redactare articole online se discută în prealabil cu clientul iar plata se face după validarea acestora
  • Un articol de TEST gratuit prin care te poți lămuri dacă ceea ce ofer eu se potrivește cu viziunea ta