De ce să lucrezi cu mine? Alex Cicoan – Redactor Articole Online

În cazul în care dorești advertoriale sau o colaborare pe parte de content writing, ai ajuns pe vandimaginatie.ro, ai văzut serviciile oferite și prețurile aferente din secțiunea Servicii și Prețuri, ai citit pagina Cine Sunt ca să vezi cu cine vei lucra, ai trecut să vezi și cu cine am colaborat în ultimii 6 ani (Portofoliu) și încă nu ești hotărât dacă ar trebui să lucrezi cu mine sau nu, iată câteva motive suplimentare care ar trebui să te facă să iei o decizie în acest sens. Iată de ce ar trebui să lucrezi cu mine drept redactor articole online.

De ce să lucrezi cu mine drept redactor articole online pe parte de advertoriale / content writing 

  1. Sunt printre cei mai buni în acest domeniu. Am rezistat 6 ani pe o piață a advertorialelor în care puțini au crezut. Și acum există foarte mulți bloggeri care spun că nu se pot face bani din scris, ca redactor articole online. Asta mă face să cred că sunt cel mai bun în ceea ce fac. Am reușit într-un domeniu considerat mort de toată lumea. În plus, nu-mi pasă de ce spun alții, în mintea mea, eu știu că sunt cel mai bun în acest domeniu.
  2. Am peste 6 ani experiență cu advertoriale. Dacă punem la socoteală și perioada în care scriam pe persoană fizică, sunt peste 6 ani de experiență în acest domeniu. Am peste 20.000 de articole scrise pe site-urile personale folosite pentru publicitate online, cifre care pot fi verificate. Cariera mea de redactor articole online poate fi verificată.
  3. Sunt capabil să livrez calitate sau cantitate. Sunt singurul din acest domeniu care poate scrie 50 de articole pe zi, la o calitate medie bineînțeles. Dacă discutăm despre advertoriale de calitate superioară pot să livrez undeva la 10 – 15/zi. Prin advertoriale de calitate înțelegem articole de 700-1000 de cuvinte, documentate, pe nișele comerciale.
  4. Răspund solicitărilor la orice oră. Chiar și noaptea. Spre deosebire de majoritatea celor care dețin un business online, eu am grijă de clienții mei și le răspund la e-mail la orice oră. Poate că nu mă voi apuca de scris la 12 noaptea, dar mai mult ca sigur putem avea o conversație despre ce anume ai nevoie și ce anume pot eu să-ți ofer. Consider că pentru a avea un business de succes, trebuie în primul rând să răspunzi la e-mail/telefon într-un timp cât mai scurt.
  5. Pot să scriu despre absolut orice. După cum spuneam mai sus, în cei peste 4 ani de când scriu advertoriale care redactor articole online, s-au adunat peste 18300 de articole. Pot scrie despre absolut orice, nu contează nișa. Site-urile mele pe care postez advertoriale acoperă următoarele nișe: protecția mediului (https://bloggingthegreen.com); feminin (http://un1ka.com); tech (http://alexhelp.org); Android (https://androidblogger.eu); divertisment (https://blogotainment.net); news (https://revista-presei.org); educație masculină (https://ultimulgentleman.ro); auto (https://cricul.ro), travel (http://destinatiiperfecte.ro); design interior/DIY (https://casadulce.casa), plus 5 bloguri considerate personale.
  6. Voi fi aici și peste 5 ani, la fel și blogurile mele, articolele tale. Companiile care se ocupă de SEO au adevărate coșmaruri cu blogurile pe care cumpără advertoriale apoi se trezesc peste câteva luni că nu mai există linkurile. Foarte multă lume renunță la bloguri după o bucată de timp dacă-și pierd interesul, bloguri care dispar odată cu articolele cumpărate. În schimb, eu, alături de blogurile mele, vom fi aici și peste 5 ani, și peste 10 ani. Am grijă de site-urile mele și nu am eliminat niciodată linkuri din articole după ce am fost plătit să le public.
  7. Site-urile mele au autoritate constantă. Discutăm despre niște cifre cuprinse între 28 și 38 pentru Page Authority. Dacă vei publica pe site-urile mele advertoriale, vei avea siguranța că vei cumpăra niște linkuri de calitate, ce vor rămâne de calitate ani de zile. Aveți mai jos evoluția Page Authority în ultimele 12 luni pentru site-urile mele.
  8. Sunt capabil să scriu articole de calitate superioară. Ce înseamnă calitate superioară? Discutăm despre niște articole de peste 1000 de cuvinte pe nișe comerciale sau tehnice. Chiar dacă în România nu există cerere pentru așa ceva (mi-au fost cerute doar de clienții străini – Hong Kong/ Singapore/ Canada) eu pot să ofer. Ca redactor articole online am învățat să scriu și calitativ în acești 4 ani, nu doar cantitativ.
  9. Ofer factură, dețin un business în toată regula. Pentru fiecare colaborare ofer factură fiscală astfel încât totul să fie corect și legal. Nu am plecat niciodată de la premiza că-mi voi deschide o afacere pentru a fenta statul sau chestii de genul. Sunt de părere că un business sănătos este în primul rând unul corect.
  10. Dacă nu ești mulțumit, primești banii înapoi. Niciodată nu mi-a plăcut să iau bani dacă omul pentru care prestez un serviciu nu este mulțumit. Sunt convins de faptul că un client mulțumit va aduce o recomandare și implicit un alt client pentru mine așa că dacă cumva ce pot eu să-ți ofer nu este chiar ce cauți, primești banii înapoi garantat. Deocamdată nimeni nu mi-a cerut banii înapoi dar pentru o colaborare cât mai sinceră, ofer această posibilitate.