[NOU] Advertoriale Ieftine

Pot redacta advertoriale ieftine pentru orice tip de client, din orice domeniu, în limba română sau engleză. Advertorialele ieftine se adresează clienților care nu doresc să investească sume foarte mari de bani în campanii de link building, magazinelor și prestatorilor de servicii aflați la început de drum cu bugete reduse și nu în ultimul rând, clienților care doresc să-și consolideze pozițiile în clasamentul Google pe anumite cuvinte cheie.

Prețuri advertoriale ieftine

30 de lei / articol – NIȘE COMERCIALE – advertoriale ieftine, generale,  destinate campaniilor de link building desfășurate în special de companiile SEO. Dimensiunea articolelor este de 300 – 350 de cuvinte și se pot insera maxim 3 linkuri.

40 de lei / articol – NIȘE COMERCIALE – articole generale destinate campaniilor de link building desfășurate în special de companiile SEO. Dimensiunea articolelor este de 450 – 500 de cuvinte și se pot insera maxim 3 linkuri.

50 de lei / articol – NIȘE COMERCIALE – advertoriale ieftine, generale, destinate campaniilor de link building desfășurate în special de companiile SEO. Dimensiunea articolelor este de 1000 de cuvinte și se pot insera maxim 3 linkuri.

Advertoriale ieftine  –  ce primești dacă alegi să lucrezi cu mine

  1. Conținutul este 100% original și de calitate superioară
  2. Conținutul textelor este orientat către client
  3. Se oferă factură fiscală pentru orice articol scris
  4. Plata se face după validarea finală a articolelor de către client
  5. Se respectă cu sfințenie deadline-ul acordat, fără întârzieri
  6. Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Se poate livra orice cantitate de advertoriale ieftine într-un timp rezonabil, stabilit de comun acord cu clientul.